Eerste jeugdteam TTV Wijhe kampioen na bloedstollende ontknoping

9 December 2018 - 12:41

Afgelopen zaterdag is het eerste jeugdteam van Tafeltennisvereniging Wijhe kampioen geworden. Tom Woesthoff, Tom Esselink en Niek Esselink en hun coach Anita Esselink wisten in de allerlaatste wedstrijd een gelijkspel uit het vuur te slepen (5-5). Hierdoor hielden ze directe concurrent Staphorst precies 1 punt achter zich.

De spanning was zaterdag van het begin tot het eind om te snijden in het clubgebouw van TTV Wijhe. Onder grote publieke belangstelling speelden Tom, Tom en Niek vrijwel allemaal wedstrijden die pas op het eind beslist werden. Bijna de hele ochtend keken de jongens tegen een achterstand aan: 1-2, 2-3, 3-4 en 4-5. Alleen een gelijkspel was voldoende voor het kampioenschap. Bij een nederlaag zou tegenstander Staphorst met de titel aan de haal gaan.

De titelstrijd werd beslist in de allerlaatste wedstrijd die Tom Woesthoff moest winnen. Hij verspeelde hierin enkele keren een voorsprong, maar bleef aan de goede kant van de score en sleepte het belangrijke 5e punt voor TTV Wijhe binnen. De blijdschap bij de spelers, coach èn het publiek was enorm.

Het team mag zich dankzij dit kampioenschap in de 2e klasse Afdeling Oost gaan opmaken voor promotie naar de 1e klasse komend voorjaar.TTV Wijhe organiseert AH scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest voor heel Olst-Wijhe

2 December 2018 - 00:37

Alweer voor de 46e keer organiseert de TTV Wijhe in de Kerstvakantie het jaarlijkse Albert Heijn tafeltennistoernooi voor basisscholieren (groep 5 tot en met 8) en Kindertafeltennisfeest (groep 3 en 4). Voor beide activiteiten worden de kinderen uit de hele gemeente Olst-Wijhe uitgenodigd.

Het Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi wordt gespeeld op donderdag 3 januari in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. De kinderen spelen per leeftijdscategorie om prachtige prijzen. Hun prestaties tellen echter ook mee voor de prijs voor de beste school. Vorig jaar won Sint Jozef uit Wijhe de wisselbeker. Gaat dit jaar opnieuw een school uit Wijhe aan de haal of wint misschien wel een school uit Olst, Den Nul of Boskamp?

Vrije training
Op de woensdagen 12 en 19 december kunnen de deelnemers aan het scholierentoernooi gratis trainen in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen van 14 tot 15.30 uur. Voor batjes, balletjes en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

AH-Kindertafeltennisfeest
Op vrijdagochtend 4 januari organiseert TTV Wijhe in haar clubgebouw het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. De kinderen gaan allerlei aan tafeltennis gerelateerde spelletjes doen. Onder de deelnemers verloten we vier vrijkaartjes voor Ballorig.

Aanmelden voor 31 december
Wil je ook meedoen? Stuur dan voor 31 december een mailtje aan ttvwijhe@hotmail.com. Schrijf hierin je voor- en achternaam, de naam van je school, de groep waar je in zit en een telefoonnummer voor noodgevallen. Voor de vrije trainingen hoef je je niet aan te melden.Winnaars Diekmarktacties TTV Wijhe

2 September 2018 - 14:24

Afgelopen zaterdag konden de bezoekers op de Diekmarkt bij de kraam van Tafeltennisvereniging Wijhe meedoen aan 2 activiteiten. Velen wilden wel een gokje wagen om het mooie boodschappenpakket van Albert Heijn te winnen. Liefst 4 bezoekers slaagden erin het juiste aantal van 128 balletjes precies goed te raden. Na loting bleek Henk Roetert Steenbruggen de gelukkige winnaar.

Ook het spelen tegen de tafeltennisrobot bleek een echte publiekstrekker. De eerste tegenstander legde de lat meteen hoog met een score van 21 uit 25. Na vele pogingen was er slechts een speler die de score wist te evenaren. Aan het eind van de middag werden de koplopers alsnog verslagen. Nick Heuvink bleek met een score van 22 net iets beter en won een grote slagroomtaart. De tweede prijs (tegoedbon Slagerij Ruiter) was na loting voor Siem Bult.

1 maand gratis kennismaken
TTV Wijhe kijkt terug op een geslaagde markt. Voor alle belangstellenden in tafeltennis èn dynamic tennis heeft ze mooie aanbieding. Iedereen die wil kennismaken met deze sporten mag vier weken gratis, vrijblijvend en onbeperkt komen kennismaken. Pas daarna hoeft te worden beslist over een eventueel (goedkoop) lidmaatschap. Graag tot ziens bij TTV Wijhe!Versla jij de tafeltennisrobot op de Diekmarkt?

26 Augustus 2018 - 12:15

Komende zaterdag kun je prachtige prijzen winnen bij de kraam van TTV Wijhe op de Diekmarkt (voor de feesttent tegenover de Albert Heijn).

Zo kun je de uitdaging aangaan met de tafeltennisrobot van TTV Wijhe. Hoeveel balletjes weet jij goed terug te slaan? Probeer het zelf en win bijvoorbeeld een bon van Slagerij Ruiter of een slagroomtaart van Bakkerij Jolink.

Boodschappenpakket van €50,=
Verder kun je raden hoeveel balletjes er in een grote plastic tas zitten. Wie raadt het juiste aantal en wint het prachtige boodschappenpakket van Albert Heijn van maar liefst € 50,=?

Demonstratie dynamic tennis
Maar dat is nog niet alles. Heb jij al een beeld wat dynamic tennis nou eigenlijk precies is? Steeds meer Wijhenaren spelen deze snel groeiende sport en zijn super enthousiast. Ook benieuwd? Kom dan een kijkje nemen bij de demonstratie voor de feesttent en probeer het zelf ook eens!
Tot ziens op de Diekmarkt op zaterdag 1 september bij de kraam, de robot en het dynamic tennisveld van TTV Wijhe!


Laatste nieuws

Eerste jeugdteam TTV Wijhe kampioen na bloedstollende ontknoping

Afgelopen zaterdag is het eerste jeugdteam van Tafeltennisvereniging Wijhe kampioen...

lees meer

TTV Wijhe organiseert AH scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest voor heel Olst-Wijhe

Alweer voor de 46e keer organiseert de TTV Wijhe in de Kerstvakantie het jaarlijkse...

lees meer

Winnaars Diekmarktacties TTV Wijhe

Afgelopen zaterdag konden de bezoekers op de Diekmarkt bij de kraam van Tafeltennisvereniging...

lees meer

Versla jij de tafeltennisrobot op de Diekmarkt?

Komende zaterdag kun je prachtige prijzen winnen bij de kraam van TTV Wijhe op de...

lees meer