Statiegeld voor verbouwing kantine?

7 Mei 2018 - 14:18

Komende weken ondergaat de kantine van Tafeltennisvereniging Wijhe een grote metamorfose. Het clubgebouw van TTV Wijhe, waar naast tafeltennis ook dynamic tennis wordt gespeeld, is al tientallen jaren oud. De kantine is daardoor gedateerd. Bovendien blijkt ze steeds vaker te klein met het groeiende ledenaantal en de verhuur aan grote groepen (zoals buurt- en personeelsverenigingen en voor verjaardagen en jubilea). De aparte bestuurskamer wordt nu opgeheven en geïntegreerd in de rest van de kantine. Hierdoor onstaat een grotere ruimte met een eigentijdse uitstraling.

TTV Wijhe hoopt de verbouwingskosten te beperken met de inzet door eigen leden en met de opbrengst van enkele acties. Zo staat de komende weken een bus naast de legeflesseninname bij de Albert Heijn in de Langstraat. Kunt u een (klein) bedrag missen en wilt u TTV Wijhe met deze verbouwing steunen? Dan kunt u uw statiegeldbon in deze bus deponeren. In het nieuwe seizoen bent u natuurlijk van harte welkom aan De Lange Slagen 41 om de nieuwe kantine te komen bewonderen. Alvast hartelijk bedankt voor uw steun.

Bekijk deze 3D presentatie voor een indruk van de nieuwe kantine van TTV Wijhe.Steun TTV Wijhe met Hart voor Salland!

5 Maart 2018 - 08:10

TTV Wijhe doet ook in 2018 mee aan de jaarlijkse Rabobank-actie Hart voor Salland. Klanten kunnen stemmen op verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen hoe hoger de donatie van de bank voor de clubkas. TTV Wijhe hoopt op veel steun, zodat we een fraaie bijdrage ontvangen voor de renovatie van onze kantine komende zomer.

Hoe werkt de actie?
Iedere klant* van Rabobank Salland ontvangt per post een unieke code waarmee ze van 9 t/m 19 maart 2018 via de site van de Rabobank kan stemmen. Van de vijf stemmen mogen er maximaal drie aan dezelfde vereniging gegeven worden. Als ander doel kun je bijvoorbeeld denken aan de Wiejese Diekdaegen die dit jaar hun 25-jarig jubileum vieren. (* Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland)

Vorig jaar deden 360 organisaties mee aan Hart voor Salland; zij verdeelden in totaal € 160.000,-. Iedere stem was toen ongeveer € 4 euro waard. U steunt ons toch ook?! Alvast bedankt voor uw hulp!Facelift kantine TTV Wijhe

5 Maart 2018 - 07:58

De kantine van TTV Wijhe is erg gedateerd en aan een flinke renovatie toe. Niet alleen levert dit een frisse en modernere look op. Ook ontstaat flink meer ruimte. Dit is prettig voor de leden en alle gastspelers, maar geeft ook meer mogelijkheden voor de huurders van het clubgebouw (toernooitjes, feestjes, jubilea en verjaardagen).


Op verzoek van het bestuur heeft de familie Ruiter afgelopen zomer een plan uitgewerkt voor de renovatie van onze kantine. Tijdens de presentatie hiervan tijdens de ledenvergadering eind augustus reageerde iedereen erg enthousiast.

De komende weken zal het bestuur een werkgroep formeren die de plannen verder gaat uitwerken. De eerste leden hebben zich inmiddels aangemeld. De commissie zal eerst het plan verder uitwerken en onderbouwen.

TTV Wijhe hoopt voor deze verbouwing subsidie te krijgen, maar zal waarschijnlijk ook een actie moeten organiseren om de renovatie te financieren. En natuurlijk zullen veel leden de armen uit de mouwen moeten steken om de kosten zo laag mogelijk te houden. Klik hier om de 3D-presentatie van de kantine te bekijken.Jozefschool wint opnieuw Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi

7 Januari 2018 - 22:10

Woensdag 27 december 2017 deden 20 Wijhese basisscholieren (groep 5 tot en met 8) mee aan het Albert Heijn Scholieren Tafeltennistoernooi in het clubgebouw van TTV Wijhe. De beste vier uit iedere poule konden een beker winnen en de relatief best presterende school de schoolwisselbeker.


De kinderen speelden in twee verschillende categorieën: groepen 5/6 en de groepen 7/8. In beide leeftijdsgroepen werden eerst poulewedstrijden gespeeld. Via kruisfinales, een grote en een kleine finale werden uiteindelijk de prijswinnaars bekend. Fieke Nijkamp en Niek Esselink waren de beste van hun categorie. De Jozefschool prolongeerde de tittel als beste school van Wijhe.

Uitslag Groep 5 en 6 jongens/meisjes:
1) Fieke Nijkamp
2) Ypke Kranendijk
3) Daniëlle Mulder
4) Sten Dollenkamp

Uitslag groep 7 en 8 jongens/ meisjes:
1) Niek Esselink
2) Gijs Woesthoff
3) Puk Nijkamp
4) Daantje van Zanten

Schoolbeker
1) Jozefschool
2) Peperhof
3) Matzerschool

Kindertafeltennisfeest
Op woensdag 3 januari deden kinderen van de groepen 3 en 4 van de Wijhese basisscholen mee aan het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest. Zij deden allerlei behendigheidsspelletjes ter voorbereiding op het echte tafeltennissen, zoals het mikken van de bal in een doos, door poortjes en in een paraplu. Ook het slalommen met een bal en het scoren van zoveel mogelijk punten in de gatenkaas bleken leuke en lastige spelletjeswaar de kinderen enthousiast aan meededen.

Aan het eind van het spelletjescircuit konden de punten worden opgeteld & bleek Jelle Wiegel de winnaar. Naast de prijsjes voor de hoogste scores werden er ook vier vrijkaartjes van Ballorig onder de kinderen verloot. Een leuke en geslaagde ochtend.

1) Jelle Wiegel
2) Roemer Hilarides
3) Maren Dollenkamp
4) Stijn van Maren

Kijk in het fotoalbum voor meer foto's van het Scholierentoernooi èn het Kindertafeltennisfeest.


Laatste nieuws

Statiegeld voor verbouwing kantine?

Komende weken ondergaat de kantine van Tafeltennisvereniging Wijhe een grote metamorfose. Het clubgebouw...

lees meer

Steun TTV Wijhe met Hart voor Salland!

TTV Wijhe doet ook in 2018 mee aan de jaarlijkse Rabobank-actie Hart voor Salland....

lees meer

Facelift kantine TTV Wijhe

De kantine van TTV Wijhe is erg gedateerd en aan een flinke renovatie toe. Niet alleen...

lees meer

Jozefschool wint opnieuw Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi

Woensdag 27 december 2017 deden 20 Wijhese basisscholieren (groep 5 tot en met 8)...

lees meer