Voortreffelijke prestaties Wijhenaren tijdens NK dynamictennis

6 Oktober 2019 - 22:15

Tijdens de Nederlandse Dubbelkampioenschappen dynamictennis hebben de Wijhese deelnemers afgelopen zondag voortreffelijk gepresteerd met onder andere één derde en twee eerste plaatsen.

Bert Liefers werd in de C-klasse Nederlands kampioen met Harry Breuker van LITAC (die de geblesseerde Herbert Heuvink verving). In de D-klasse won het jonge Wijhese koppel Nick Heuvink en Nino Jansen eveneens de Nederlandse titel. In de finale versloegen zij Jolanda en Robbie Kuiper van DTTC. De strijd om de derde plek was een Wijhes onderonsje. In een spannende wedstrijd bleken Ben en Inge Ruiter net iets sterker dan het koppel Gerrit Oosterink/Wim Voskamp.

Trots op Wijhe
Burgemeester Ton Strien vertelde trots te zijn dat TTV Wijhe erin geslaagd is deze NK in ons eigen dorp te organiseren. Hij wees daarbij op de groeiende populariteit van de sport en het sterk gestegen ledenaantal tot inmiddels ruim 100. Ook dit weekend was veel publieke belangstelling in sporthal De Lange Slag.

Meer mooie prestaties
Ook de andere deelnemers uit Olst en Wijhe speelden heel verdienstelijk en boekten fraaie resultaten. In de D-klasse werden Wim Heuvink/Jan Willem Jonker 5e, Gerrit Schuurman/Bert Eikelenberg 6e, Rudi Kingma/ Vincent Jansen 7e (wegens blessure uitgevallen in de kwartfinale), Johanna /Tonnie Teekema 11e, Monique Liefers/Peter van Emmen 13e, Mia Teunissen/Joke van Seijen 15e en Jacqueline/Reinoud Kiekebosch 16e. In de C-klasse eindigden Gerard van Assen/Dirk Dijkslag als 6e.

Veel positieve reacties
TTV Wijhe kijkt tevreden terug op dit geslaagde NK en is blij met de grote publieke belangstelling. Iedereen die geïnteresseerd is in dynamictennis is van harte welkom in een van de acht trainingsgroepen. Voor meer informatie en de openingstijden: [link www.ttvwijhe.nl]www.ttvwijhe.nl.

Bijschrift foto:
De winnaars op een rij: vlnr: Harrie Breuker (LITAC), Bert Liefers, Nino Jansen, Nick Heuvink, Inge Ruiter en Ben Ruiter.Nederlandse Kampioenschappen dynamictennis (dubbel) in Wijhe

26 September 2019 - 17:50

Op zondag 6 oktober strijden ruim 40 koppels in sporthal De Lange Slag in Wijhe om de nationale titels dynamictennis in het dubbelspel. Aan deze NK doen veel spelers mee uit deze regio, waaronder Wijhe, Apeldoorn, Deventer, Twello en Zwolle. De deelnemers komen uit in vijf verschillende klassen (ingedeeld naar sterkte), waarvan één jeugdklasse.

Dynamictennis is een balsport met kenmerken van tennis, tafeltennis en badminton. Er wordt gespeeld op een badmintonveld met een tennisnet, racket en softbal. De relatief jonge sport groeit snel in populariteit. Momenteel zijn in meer dan 100 plaatsen in Nederland clubs aangesloten bij de Dynamic Tennis Bond Nederland. Ook daarbuiten spelen vele duizenden de sport recreatief.

De NK start zondag 6 oktober om 9.30 uur met een officiële opening door burgemeester Ton Strien. In de ochtend vinden de poulewedstrijden plaats. Na de middag volgen knock-out wedstrijden. De prijsuitreiking is naar verwachting tussen 16.30 en 17.00 uur. De toegang is de hele dag gratis.

Het NK wordt georganiseerd door de Dynamic Tennis Bond Nederland en TTV Wijhe, waar dynamic tennis afgelopen jaren een stormachtige groei doormaakt. Ruim de helft van de meer dan 100 leden bij TTV Wijhe speelt dynamic tennis; verdeeld over 8 groepen, zowel overdag als ’s avonds. TTV Wijhe behoort hiermee tot de grootste clubs in Nederland. Sinds kort zijn er ook 2 trainers binnen de vereniging actief.Maand gratis kennismaken

8 September 2019 - 23:40

Het nieuwe seizoen van TTV Wijhe is begonnen. Liefst 8 teams spelen competitie: 2 seniorenteams dynamic tennis en 6 teams tafeltennis. Dankzij de groei van het aantal jeugdleden gaat nu ook een derde jeugdteam competitie spelen.

Niet alleen het aantal jeugdleden zit in de lift. Dankzij de groei van dynamic tennis zit het ledental van TTV Wijhe inmiddels ruim boven de 100! In het eigen clubgebouw (aan De Lange Slagen 29) is er nog steeds ruimte voor nieuwe leden. Kom vrijblijvend gratis een maandje kennismaken met tafeltennis of dynamic tennis. Pas daarna hoeft u te beslissen over een eventueel lidmaatschap. Klik hier voor de openingstijden.

Nederlands kampioenschap in Wijhe
Op zondag 6 oktober komen de beste dynamic tennisspelers uit Nederland naar Wijhe. In sporthal De Lange Slag wordt het NK dubbelspel gespeeld. Ook namens TTV Wijhe komen diverse spelers in actie. Kom tussen 9.30 en 17 uur gerust een kijkje nemen. De toegang is gratis!

Clinic in de sporthal
In aanloop naar het Nederlands Kampioenschap organiseert TTV Wijhe op zaterdag 21 september tussen 9 en 9.30 een clinic in sporthal De Lange Slag. Naast leden van TTV Wijhe doen ook andere clubs uit de regio mee. De toegang is gratis. Benieuwd wat dynamic tennis eigenlijk precies is? Kom dan gerust even langs om een kijkje te nemen.Ruim 50 kinderen genieten van tafeltennis tijdens Sportdag

7 Juni 2019 - 19:29

Tafeltennis is hot! Liefst 50 kinderen van de Wijhese basisscholen kozen tijdens de jaarlijkse sportdag voor een uurtje ballen in het clubgebouw van TTV Wijhe. Alle 4 groepen waren maximaal bezet.

Onder leiding van Adri de Koning en Monique Liefers maakten de kinderen kennis met de tafeltennissport en de mooie faciliteiten van ons clubgebouw. Heb jij ook meegedaan en vond je het leuk? Kom dan eens kijken op een trainingsavond op donderdag (18.30 - 20.00 uur).

In september beginnen we met het nieuwe seizoen. Je mag dan een maand lang gratis komen uitproberen of je het leuk vindt. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wilt worden.

Tot ziens bij TTV Wijhe!


Laatste nieuws

Voortreffelijke prestaties Wijhenaren tijdens NK dynamictennis

Tijdens de Nederlandse Dubbelkampioenschappen dynamictennis hebben de Wijhese deelnemers...

lees meer

Nederlandse Kampioenschappen dynamictennis (dubbel) in Wijhe

Op zondag 6 oktober strijden ruim 40 koppels in sporthal De Lange Slag in Wijhe om...

lees meer

Maand gratis kennismaken

Het nieuwe seizoen van TTV Wijhe is begonnen. Liefst 8 teams spelen competitie: 2...

lees meer

Ruim 50 kinderen genieten van tafeltennis tijdens Sportdag

Tafeltennis is hot! Liefst 50 kinderen van de Wijhese basisscholen kozen tijdens de...

lees meer